TILBUD!

Canelana Aurora – vævet ulddækken

kr. 458,15kr. 832,15 Inkl. moms

AURORA passer det danske halvkolde våde klima perfekt, og holder din hund dejlig varm og tør. AURORA er med sit flotte mønster og farver vores absolut smukkeste dækken.

Varenummer CA8 Kategorier ,
Del
Del
Del

AURORA- vævet ulddækken

Canelana AURORA er et smukt vævet dækken i ren merinould. Dejligt for hunden at have på i bilen når det er lidt småkoldt. Fint at have på før og efter træning – og på tur. AURORA ulddækken er fortrinlig i efteråret, når hunden er i let aktivitet om vinteren, eller på dage hvor vejret er lidt små koldt. AURORA er det tyndeste og letteste dækken ved siden af Thermo, Touring og Ambassadør. Uld absorberer meget fugtighed og varmer, selvom det er vådt. Uld er ikke statisk og lugt sætter sig ikke i et ulddækken, ligesom det gør i et syntetisk dækken. AURORA passer det danske halvkolde våde klima perfekt. Det holder hunden varm og tør, uden at være for varmt. AURORA er med sit flotte mønster og farver, vores absolut smukkeste dækken. Der er helt sikkert en farve der passer til lige præcis din hund.

Canelana ulddækken AURORA har samme pasform som Canelana Thermo, Touring og Ambassadør og sidder som støbt på hunden.
AURORA har et smukt mønster i 3 farver/nuancer. På vores 160cm brede metervare er farvefordelingen 33% til hver farve. Da dækkenerne klippes i forskellige størrelser, vil farvefordelingen derfor variere fra dækken til dækken og gøre det helt unikt.

Vaskeanvisning:
Vaskes på uld program med uld vaskemiddel på 30 grader.

Hvorfor ulddækken?

Uld har 3 fantastiske egenskaber: Det varmer isolerer og er åndbart. At holde hundens muskler varme, både før og efter tur og træning, kan virke skadeforebyggende, og vil hjælpe hunden med at restituere hurtigere. Hundens krop behøver derfor ikke bruge unødig energi på at holde kropstemperaturen oppe.
Brug af ulddækken er godt mellem slip på jagtprøver, samt under f.eks. lydighedstræning i en kold hal! Uld dækken kan være nyttig for alle hunde, uanset race. Specielt ældre hunde, hunde med skader eller artroser, vil ofte have dårligere cirkulation og dermed fryse lettere. Ingen kan lide at fryse! Uld bør være første valget for enhver hund på kolde og fugtige dage! Stik gerne hånden ind under dækkenet for at mærke om hunden er kold eller varm.

Størrelses guide:
Mål fra midt mellem skulderbladene til haleroden.

Terriermodellen har åbning i bag til haler som står ret op. Findes i hhv. str. XS, S og M.
NB – AURORA er syet af tyndere stof end Thermo, men er klippet efter samme mål. Thermo fylder mere og det kan derfor tænkes at hunden bør have en str. mindre end den har i Thermo.

Farve: Rød, Blå, Sort, Orange

Størrelses guide

Størrelsesguide Canelana dækken
Størrelse: Ryglængde cm
5xs 20
4xs 22,5
3xs 25
2xs 27
XS 31
S 35
S/M 40
M 45
M/L 48
L 58
XL 64 cm 64
XL 69 cm 69
2XL 73
XS terrier 31
S terrier 35
M terrier 41
Dachs 30 cm 30
Dachs 33 cm 33

Dachs 36 cm

36
Dachs 40 cm 40
Dachs 45 cm 45
Dachs 50 cm 50

Dækkenet er målt fra stramningen i halsen til midt på indsnittet over halen. (eller til indsvinget for halen på terrier-modellen). Stramningen i halsen kommer omtrent mellem skulderbladene på hunden, lidt foran hvis du strammer op i dækkenet om halsen. Og halerod bør være omtrent midt på indsnittet for at det skal være langt nok til at lægge sig ned over hoftene.

Mål derfor hunden mellem stregerne i illustrationen ovenfor. NB – Ambassadør, Lana, Aurora, Frost og Thermo er klippet efter samme mål. Thermo virker trangere og lidt mindre end Ambassadør og de andre i samme størrelse fordi det fylder mere med softshell udenpå og tyk uld indeni. Det er derfor mulig at hunden bør have en størrelse mindre i Ambassadør og f.eks. Lana end den har i Thermo.

Sådan giver du dækkenet på: 1) træk over hovedet, 2) stram tilpas i halsen, 3) fæst delen som går ned under brystet og over ryggen, 4) fæst delen som går mellem forben og juster eventuelt strikken, 5) stram elastikken bagtil sådan at dækkenet lægger sig rundt om lår og bagpart.

 

Vægt 1 kg
Aurora Størrelse

5XS, 4XS, 3XS, 2XS, XS, S, S/M, M, M/L (48CM), ML (53CM), L, XL (64CM), XL (69CM), 2XL (73CM), XS Terrier, S Terrier, M Terrier, Dachs 30, Dachs 33, Dachs 36, Dachs 40, Dachs 45, 3XS Terrier, 2XS Terrier, S/M Terrier, M/L 48 cm Terrier, L Terrier, Dachs 33, Dachs 50

Farve

Blå, Lilla, Orange, Rød, Sort

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt