Advance VetCur

kr. 240,00 Inkl. moms

Advance – et fodertilskud til ældre hunde der har brug for lidt ekstra til at få styrken igen!

På lager

Varenummer VC1 Kategori
Del
Del
Del

Med Advance sætter vi gang i, ellers nedslidte processer i kroppen. Her snakker vi blandt andet om at få gang i næringsoptagelsen, øge metabolismen og generelt levere en masse gode omega fedtsyrer og vitaminer.

Så har du en ældre hund der trænger til lidt ekstra – så er Advance vejen frem!

Advance fokuserer på at stille de essentielle byggesten til rådighed for den modne hund, der har levet et godt liv og gerne skulle blive ved med det.
Dette sker via et udtræk af en specifik planteblanding, der giver hunden et tilskud af aktive fyto-ingredienser.
Især når hunden er lidt oppe i alderen er det vigtigt, at den forbliver sund og aktiv. Desuden kan Advance anvendes til diegivende hunde eller hunde, der skal på banen igen efter en hård belastning, såsom sygdom eller hård træning.

Advance er baseret på økologisk rapsolie, som er rig på de essentielle Omega-3, 6 og 9 fedtsyrer, og dermed bl.a. tilfører hunden alfa-linolensyre, linolsyre og oliesyre, som alle er vigtige byggesten for hunden i hverdagen.

Vi har valgt en økologisk rapsolie, for at få den absolut bedste råvare, hvor vi er sikre på, at pesticid-rester og GMO er fremmedord.

Olien kan selvfølgelig anvendes sammen alle former for tørfodring og fodring med råt kød (BARF).

Produkt Beskrivelse

Fodertilskud til ældre hunde.

Beskrivelse

Advance er til voksne og ældre hunde, der har brug for et ekstra tilskud for at få styrken igen. Et olietilskud, der er meget mere end fedt til ældre hunde.

Ingredienser

Rapsolie*, Havrespirer, Ginseng, Artiskok, Djævleklo, Kvan, Cikorie, Hjertespand, Blæretang, Rababer, Aloe vera, Valnød, Trompetranke

 

Vægt 1 kg

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt