Zoneterapi

Hvad er zoneterapi?
Zoneterapi er en blid behandlingsform, hvor der arbejdes på nøje afgrænsede reflekspunkter på poterne med en tryk- og cirkulationsteknik. Disse reflekspunkter eller zoner har forbindelse til bestemte områder af kroppen og der findes zoner for alle organer, kirtler og øvrige kropsdele på poterne. Der findes tilsvarende zoner andre steder på kroppen, f.eks. på hænderne/forpoterne og i ansigtet.
Sygdom eller lidelse opstår som følge af en ubalance og formålet med behandlingen er derfor at genskabe balancen. Det bedste resultat opnås med en fuld behandling, men det er ikke sikkert at hunden den første gang er tålmodig nok til en fuld behandling. Da det også er vigtigt at hunden får en god oplevelse og gerne vil medvirke til yderligere behandlinger, starter jeg på de specifikke områder, der relaterer til lidelsen. Tillader hunden mere inddrager jeg gradvist de områder, der kunne tænkes at være i eller være på vej til at komme i ubalance. Hvis ikke det lykkes at give en fuld behandling den første gang, lykkes det højst sandsynligt den næste gang. Særlig hvis den første gang blev en god oplevelse for hunden.
Behandling
De fleste hundeejere er bekendt med, at hunde kan have de samme problemer som mennesker. Vi lever tæt sammen med vores hunde, de indgår i vores miljø og på mange måder afspejler de os, deres ejer.
Zoneterapien er en virksom og derfor anerkendt behandlingsform af mennesker. Hundezoneterapien er korrigeret fra humanzoneterapien efter hundens anatomi og fysiologi. Der er tydelig evidens for, at zoneterapien er lige så virksom på hunde som på mennesker.
Nedenstående er eksempler på, hvor zoneterapi kan anvendes:
Adfærdsproblemer
Aggressioner, allergi, angst, astma
Fertilitetsproblemer, fordøjelsesproblemer, forebyggende
Frygt/alene hjemme problemer
Gigtsmerter, rygproblemer
Stress/uro
Urinvejsproblemer
Da zoneterapien virker holistisk, dvs. helhedsorienteret, omfatter behandlingen både fysiske og psykiske problemer. Ofte kan disse ikke skilles ad, hvor f.eks. visse former for uønsket adfærd kan være smerterelateret og kun adfærden er synlig. Er der tale om kroniske smerter, kan zoneterapien hjælpe ved at stimulere dannelsen af kroppens egne smertedæmpende hormoner.

Kathrine N.

Viser alle 4 resultater

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt