Adfærdsbehandling

Din hund har et adfærdsproblem, og du som en god leder har besluttet dig for, at problematikken skal behandles. Allerede her har du taget et stort skridt i den positive retning, idet første fase er erkendelsen af, at der er et problem.

Som adfærdsbehandler går jeg ind og analyserer, hvori problematikken består, og hvordan du via træning kan komme på rette spor igen. Alt afhængig af problemets omfang og over hvor lang en periode problemet har stået på, har indflydelse på hvor lang tid det tager for at forbedre og skabe et positivet samvær.

Adfærdsproblemer kan være:

Alene hjemme problemer – Hunden ødelægger eller hyler og gøer

Stress, hunden kører konstant i et højt gear, og kan ikke finde ro

Angst/aggression – overfor andre hunde eller mennesker

Lydangst, skud, fyrværkeri, eller hverdags lyde

Vogtning af andre hunde, mennesker, ting, lejetøj

Social usikkerhed

Hunden hopper op

Jagt af biler, joggere, cykler

Urenlig

Køresyge

Konsultation foregår således:

Den første konsultation tager ca. 1-3 timer. Ved første konsultation vil jeg spørge ind til rigtig mange ting om hunden og jeres hverdagsliv, for at få en forståelse af problemet, og evt. se problemet. Jeg kommer altid til jer og hunden, da jeg gerne vil se hunden i vante omgivelser og eventuelt se problemet.

Herefter vil jeg sætte jer i gang med en behandlingsplan, der være telefonopringninger, hvor vi gennemgår planen, hvis der skulle være spørgsmål. Afhængig af problemets størrelse er det muligt, at det kræver mere end en adfærdsbehandling.

Tænk som sagt over, at det tager tid, og at det kan være en langsommelig proces. Jo længere tid problemet har stået på, jo længere tid tager det at forbedre/helbrede.

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt